• VU16 Landskampioen 2019
  • 2021 is niet helemaal gegaan zoals we wensten. Maar vol goede moed gaan we richting 2022!

     Begin januari zouden rond de 30 aspirant scheidsrechters de BS2 cursus gaan volgen. Gezien de lockdown kan dat niet doorgaan. We zullen naar nieuwe data moeten gaan zoeken.

    Wel kan iedereen die nog geen spelregelbewijs heeft dat vanaf 13 jaar on line gaan halen. Dat gaat via een door de NBB nieuw ingevoerde systematiek: FlowSparks. In het seizoen 2022-2023 kan er alleen competitie gespeeld worden vanaf 14 jaar als men in het bezit is van dit spelregelbewijs. Op maandag 20 december hebben alle wedstrijdspelende leden vanaf 13 jaar tot en met 24 jaar een mail ontvangen van FlowSparks. Daar staan de instructies in hoe dat spelreglbewijs behaald kan worden. Kijk in je spambox als je niks ontvangen hebt. Stuur anders een mail naar: caroline.stevens@basketball.nl.

    Ons bereikte het droevige bericht dat voormalig Flashing-lid Lebohang Douma aan de gevolgen van Corona is overleden. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

     Wij wensen iedereen een 2022 vol gezondheid en zonder Corona narigheid. Laat het een jaar zijn vol (sportieve) beweging, met saamhorigheid en het besef dat samen veel leuker is dan in je eentje. Dat is de kracht van een vereniging als Flashing Heiloo! Onze hartelijke dank gaat naar al onze vrijwilligers en ook de sponsoren die het mogelijk maken dat we als club kunnen bestaan. Op naar 2022 dus, en goede jaarwissseling!