• VU16 Landskampioen 2019
 • Basketball'sCool

  WAT IS BASKETBALL’SCOOL?

  Basketball’sCool van Flashing Heiloo is basketballen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar. Wij gebruiken basketball als middel om kinderen vaardigheden aan te leren. Bijvoorbeeld: hoe om te gaan met verlies of winst, samenwerken en discipline. Onder leiding van een ervaren trainer brengen we je de basis van het basketballen bij op een leuke speelse manier. Je leert de belangrijkste elementen van het basketball: balbeheersing, passen, scoren en verdedigen. Kom ook lekker basketballen, rennen, spelletjes en wedstrijdjes spelen op de zondagochtend. Ontdek het ook: Basketball is Cool!

  DOEL

  Het doel is om deze kinderen duurzaam te laten sporten door het aanbieden van structureel laagdrempelig basketballaanbod in de buurt. De Basketball’sCool is onderdeel van het aanbod van een basketballvereniging. De kinderen maken in hun eigen tempo kennis met de sport zonder de druk te voelen om competitie te gaan spelen. Ze kunnen op een vaste dag en tijdstip tegen een minimale vergoeding terecht op de Basketball’sCool.

  GRATIS PROBEREN?

  De eerste proefles is gratis. Neem sportkleren en sportschoenen mee. Bij binnenkomst maken we kennis met je, schrijven we je in en je kunt direct deelnemen aan de training. Na de proefles is de kosten voor een 10 rittenkaart kost € 30.

  STAR

  Tijdens de Basketball’sCool lessen staan de STAR-waarden centraal. STAR staat voor Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect. Het plezier staat voorop en door te coachen op gedrag (STAR) krijgen ook de minder technisch / fysieke spelers de gelegenheid om uit te blinken en een leuke sportervaring te hebben. De Basketball’sCool lessen staan onder leiding van een ervaren trainer.

  LOCATIE & TIJDSTIP

  De Basketball’sCool start op 1 september en is dan elke zondag, uitgezonderd de schoolvakanties, van 9:30 tot 11:00 uur. De locatie is sporthal ’t Vennewater in Heiloo.

  Heb je nog meer vragen? Neem dan contact op met de organisatie van de Basketball’sCool via flashingbasketballscool@gmail.com of kom een keer langs om te kijken!