• VU16 Landskampioen 2019
  • Wij willen als bestuur aan de Algemene Ledenvergadering (ALV) voorstellen om dit seizoen GEEN contributie te heffen. Wij denken dat iedereen daar wel blij mee zal zijn. Op zich is het al balen genoeg dat er niet gespeeld kan worden en misschien nog erger: niet getraind.

    Het ziet er naar uit dat de kosten die wij dit seizoen al gemaakt hebben aan zaalhuur kwijtgescholden gaan worden. Dat is een goede actie van de Gemeente Heiloo! Wel zullen we de bondscontributie aan de NBB moeten betalen. Verder willen we de verplichtingen die we aangegaan zijn aan trainers en scheidsrechters nakomen. Dat lijkt ons wel zo netjes. Er tegenover staat dat de inkomsten uit het beheer van de papiercontainers bij het Baafje gewoon door blijven gaan. Opnieuw hulde aan onze vrijwilligers die dit mogelijk maken! Zij staan elke dag twee keer bij de containers om te openen, te stapelen en te sluiten.

    We verwachten voor dit seizoen op een verlies uit te komen in de orde van grootte van € 2500,00 - € 5000,00. Dit kan echter nog meevallen omdat nog niet duidelijk is hoeveel bondscontributie er bijvoorbeeld uiteindelijk betaald moet worden en hoeveel overheidssteun we uiteindelijk binnen kunnen harken. Het eigen vermogen van de vereniging is zodanig dat wij van mening zijn dit verlies makkelijk te kunnen dragen.

    Het heffen van de conrtibutie zal vanaf nu anders gaan verlopen. Aaron Wesselius heeft ons geholpen om via Sportlink het proces te automatiseren. Het ligt in de bedoeling dat iedereen wel een nota ontvangt, maar die is dan op € 0,00 gesteld. Iedereen staat echter vrij om toch een bedrag over te maken want dat zou de club reuze helpen.

    Wanneer we de ALV kunnen houden is nog even afwachten. Nadere berichten daaromtrent zullen volgen.