• VU16 Landskampioen 2019
 • Bij Flashing Heiloo kan je drie keer meedoen met een training om te kijken of je basketball een leuke sport vindt. Stuur hiervoor een mail naar tc@flashing-heiloo.nl met de naam en geboortedatum erbij. 

  Besluit je na de proeftrainingen dat je wilt blijven basketballen? Meld je dan aan als lid. Dat kan via onderstaand aanmeldformulier. 

 • Aanmelden als lid

  Toelichting keuzevelden lidmaatschap op aanmeldformulier: Voor alleen trainen en jeugd onder de 10 kies: Basketbal - week/recreatief. Voor trainen en wedstrijden kies: Basketbal - week/basketbal. Onderaan het inschrijfformulier is nogmaals de mogelijkheid de keuze aan te geven. Hier kan voor de jeugd onder de 10 ook aangegeven worden dat het om Basketball'sCool gaat.

 • Toestemming

  Door het invullen en versturen van dit formulier geef je toestemming voor de wijze waarop Flashing Heiloo je persoonsgegevens gebruikt (zie Publicaties >>> document Privacybeleid). Je geeft ook toestemming voor het eventuele gebruik van foto's of video's op de website. Je kunt echter deze toestemming op elk gewenst moment intrekken door een mail te sturen naar ledenadministratie@flashing-heiloo.nl.

 • Opzeggen lidmaatschap

  Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 1 juli. Opzegging voor het nieuwe verenigingsjaar dient vóór 1 juni van het lopende jaar plaats te vinden en kan alleen via de ledenadministratie worden gedaan, niet via de trainers.

  Belangrijk: Opzeggen kan alleen nadat de contributie van het huidige seizoen volledig is betaald. Bij niet tijdige betaling van contributie of niet tijdige opzegging (beide voor 1 juni) zijn aanvullende contributie en eventuele incassokosten verschuldigd vanwege contributieafdracht aan de NBB voor het komende seizoen.

  • Opzegging en betaling voor 1 juni, geen extra kosten verschuldigd.
  • Opzegging of betaling tussen 1 juni en 1 september: 50% contributiebedrag + €25 administratieve heffing.
  • Opzegging of betaling na 1 september: volledig contributiebedrag nieuwe seizoen verschuldigd.

  Afmelden via e-mail bij de ledenadministratie: ledenadministratie@flashing-heiloo.nl.