• VU16 Landskampioen 2019
 • Sponsorkliks

  Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan Flashing Heiloo, zonder dat het jou een cent extra kost!

  Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Flashing Heiloo ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
  Via onze website kan je tevens bij diverse webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Flashing Heiloo. En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je Flashing Heiloo ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina op onze website. Voor jou een kleine moeite, voor Flashing directe inkomsten. Stel je eens voor wanneer alle leden, supporters en overige betrokkenen dit zouden doen? Vertel dit daarom door aan andere mensen die Flashing Heiloo een warm hart toedragen.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie stort Sponsorkliks op de bankrekening van Flashing Heiloo. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij hier direct van! Klik op het logo hieronder en bestel!

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.