• VU16 Landskampioen 2019
 • Webshop

 • Wij hebben een nieuwe kledingleverancier

  Fanbase heeft haar activiteiten beëindigd. Wij danken Frank Knegt voor zijn jarenlange inspanningen, oorspronkelijk nog met Ron Biegelaar. Wij zijn heel blij met onze nieuwe leverancier: Basketball Totaal! Nadere informatie zal nog volgen.

  NB: SPALDING HEEFT PROBLEMEN mET LEVEREN AL OF NIET CORONAGERELATEERD.

  https://www.bbtshop.nl/

  https://www.bbtshop.nl/catalogsearch/result/?q=flashing  Op 1 april 2018 opende Basketball Totaal officieel de grootste basketbalgerichte deur in Nederland. De Basketball Experience Store bevat ruim 500 vierkante meter aan Basketbalproducten. En de basketbalwinkel heeft zelfs een echt basketbalveld in de winkel liggen.

  En uiteraard is er op een Amerikaanse Jumbotron heerlijk veel basketbal te bekijken. Nog niet genoeg beleving? Speel dan op onze Arcade kast de klassieker NBA Jam. Wie kent deze niet?
  Basketbal Beleving

  Eigenaar Ivo Boom wilde een unieke winkel creëren  In 2005 startte Basketball Totaal vanuit twee zolderkamers via het internet. In bijna 15 jaar tijd is het bedrijf gegroeid naar een prachtige belevingswinkel. "Ik wilde absoluut een basketbalveld in de winkel aanleggen, zodat klanten schoenen en andere basketbalitems kunnen testen. "Er zijn maar een paar dingen essentieel bij basketball. Uitstekende schoenen is het allerbelangrijkste. Die kunnen klanten hier nu testen in de winkel",

  "Onze nieuwe Basketbal en Korfbal Experience Store toont de toewijding van Basketball Totaal aan de sport en cultuur van basketbal in Nederland, en hoe we de toekomst van de basketbaldetailhandel willen blijven leiden", Deze winkel biedt enkele van de beste Spalding, McDavid, Nike- en Jordan-basketbalproducten voor prestaties en lifestyle, diensten en ervaringen op één locatie.

  Dat basketbal een coole sport is, dat weet iedereen en daar hoort een toffe uitstraling bij. In de winkel zijn veel gesigneerde shirts te vinden van NBA Legendes zoals Magic Johnson, Kobe Bryant, Lebron James en nog heel veel meer.

  Basketball Totaal Court
  Basketbalschoenen testen en een basketbal bedrukken met je naam?

  Basketbal producten Testen? In de winkel zijn alle producten te testen, die je nodig hebt om goed te kunnen basketballen. En het assortiment is zeer uitgebreid. Van Nike, Jordan, Adidas en Under Armour basketbalschoenen tot aan hoofdbandjes van Nike om je haren goed en strak te houden. Heb je niet genoeg aan de trainingen van de vereniging, dan kan je bij ons ook basketbalpalen, borden en hele baskets kopen voor thuisgebruik.

  Er staan ballenrekken met basketbalen klaar om gebruikt te worden van klein tot oud. Dus schroom voroal niet om een balletje te schieten. En heb je een bal gevonden, die bij je spel past? Laat deze dan meteen bedrukken met je naam om het helemaal af te maken!

  Kom snel langs!

  Ons adres is Fruitweg 26, 2321GK in Leiden en onze openingstijden zijn Maandag t/m Zaterdag 10-17 uur en Zondag van 12-17 uur.